Reduceri!

Ulei de Motor Ravenol FDS SAE 5W-30

270,00 MDL1.080,00 MDL

Ulei sintetic complet PAO pentru automobile de pasageri. Potrivit pentru mărci: Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, KIA, LandRover, Nissan, Renault, Toyota, Mazda, Mitsubishi și altele. Ideal pentru vehicule care necesită utilizarea uleiurilor economisitoare de energie. Oferă o protecție excelentă a motorului și îmbunătățește eficiența acestuia.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

Ulei de motor complet sintetic pe bază de poli-alfaolefine (PAO), fabricat utilizând tehnologiile USVO® și CleanSynto® pentru motoare pe benzină și diesel de autovehicule de pasageri, cu și fără turbocompresie și injecție directă de combustibil.

Licență oficială:

API SL

Conform specificațiilor:

ACEA A5 ACEA B5 ACEA B1 ACEA A1 API CF SAE 5W-30

Aprobat de producătorul echipamentului:

Ford WSS-M2C913-D acoperă cerințele 913-A/-B/-C Land Rover STJLR.03.5003 MB 229.6 Renault RN 0700

Conform cerințelor:

Fiat 9.55535-G1 Ford Ford WSS-M2C913-C 5W30

Descrierea produsului:

RAVENOL FDS SAE 5W-30 este un ulei de motor complet sintetic pe bază de poli-alfaolefine (PAO), fabricat utilizând tehnologiile USVO® și CleanSynto® pentru motoare pe benzină și diesel de autovehicule de pasageri, cu și fără turbocompresie și injecție directă de combustibil.

Grație tehnologiei USVO® se obține o stabilitate maximă a vâscozității. Datorită raportului unic și brevetat de componente de bază de vâscozitate ridicată și scăzută, RAVENOL produce acest ulei cu un conținut record de scăzut de agent de îngroșare pe bază de polimeri. Se utilizează un agent de îngroșare de formă stelată.

Aceasta duce la absența efectului de „scădere” a vâscozității din cauza distrugerii (degradării) agentului de îngroșare pe bază de polimeri și la minimizarea depunerilor (depuneri la temperaturi ridicate) cauzate în motor de agentul de îngroșare pe bază de polimeri. Tehnologia USVO® permite creșterea rezistenței la alunecare mecanică pe parcursul întregului interval de schimb și asigură rezistența la oxidare. Această tehnologie unică ajută la realizarea procesului de lubrifiere mai eficient, minimizând astfel frecarea, păstrând în același timp curățenia motorului și performanța acestuia. RAVENOL FDS SAE 5W-30 conține tungsten, ceea ce netezește semnificativ structura suprafeței în motor, reducând frecarea și uzura și îmbunătățind semnificativ eficiența mecanică.

RAVENOL FDS SAE 5W-30, datorită noii sale formule, asigură un film de ulei rezistent chiar și la temperaturi de lucru foarte ridicate, protejând împotriva coroziunii, precum și împotriva evaporării uleiului (oxidării) sau formării de coke. Asigură un film de ulei rezistent la pornirea la rece. Datorită reducerii semnificative a consumului de combustibil, RAVENOL FDS SAE 5W-30 contribuie la protejarea mediului prin reducerea emisiilor nocive.

RAVENOL FDS SAE 5W-30 minimizează frecarea, uzura, permite economisirea combustibilului și are excelente proprietăți la temperaturi scăzute. Intervalele extinse de schimb conform cerințelor producătorilor de automobile.

Aplicabilitate:

RAVENOL FDS SAE 5W-30 este un ulei de motor universal pentru toate motoarele pe benzină și diesel de autovehicule de pasageri, vehicule de tip „break”, transport comercial de mică capacitate, care necesită uleiuri de motor de calitate ACEA A5/B5, de exemplu, Ford, Renault, Toyota, Hyundai, Kia, Mazda, Honda, Nissan, Mitsubishi și altele.

Utilizarea FDS SAE 5W-30 asigură:

  • Rezistență la alunecare
  • Economisirea combustibilului
  • Proprietăți excelente de detergent și dispersie
  • Neutralitate față de materialele de etanșare
  • Pierderi scăzute prin evaporare, datorită consumului scăzut de ulei
  • Protecție completă împotriva uzurii, coroziunii și formării spumei
  • Curățenia catalizatorilor
  • Interval extins de schimb al uleiului
  • Performanțe excelente la pornirea la rece chiar și la temperaturi scăzute sub -30°C

Informații suplimentare

Volum

1l, 4l, 5l, 5l (4+1)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Motor Ravenol FDS SAE 5W-30”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X